Over mij


Hallo, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog!

Ik ben Laura, Miss Artemis, www.Sprookjesjuf.nl, dochter, zus, tante, pedagogisch medewerker kinderopvang, vriendin, heks, vegetariër, boekenlezer, hou van papier, duurzaam, gek op theater (al ga ik te weinig), dans op blote voeten door het leven, rolschaats, teken poppetjes, verzamel veren, schelpen, stenen, een vrolijke spring in het veld (zeggen anderen), meisje en krachtige vrouw in een (zeggen weer die anderen), lief, soms te lief, ga graag naar festivals, dol op live muziek, biseksueel, soms denk ik dat ik kan dichten (meestal niet!), soms probeer ik een instrument te bespelen, heb een akoestische gitaar, een elektrische gitaar, een basgitaar, een keyboard, een mondharmonica en een Ierse fluit, maar tot nog toe nergens een buitengewoon talent in kunnen ontdekken.

Mijn blog is een afspiegeling van mij. Dus totale chaos. Het gaat over veel verschillende dingen tegelijk. Met de laatste tijd spiritualiteit steeds meer als rode draad. Dat komt ook door de Godinnencursus die ik net afgerond heb. En de plannen in ideeën die daar uit voort komen. Zoals een vision quest. (zoek maar op in mijn blog artikelen). En de studiegroep die daaruit voortgekomen is. Wil je met mij mee verdwalen over kronkelende weggetjes, hoge bergen en diepe dalen, wees dan vooral welkom, ben je op zoek naar de snelste weg van a naar b ben je hier wellicht niet op het juiste adres.

Reacties vind ik leuk, helemaal als ze lief zijn. Reacties die beledigend of kwetsend zijn, die mijn privacy of die van mensen in mijn directe omgeving aantasten worden niet gewaardeerd en zullen verwijderd worden. Feedback, verzoekjes en op of aanmerkingen zijn meestal ook welkom. Snuffel rustig verder en laat van je horen.

Veel liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten