zondag 8 april 2012

Eerste paasdag

Het is pasen, en kennlijk moet ik nu van alles.
Bomen versieren, eieren verven, eieren verstoppen, met een palmpaastak langs de deuren gaan en liedjes zingen voor de buren of wie ze maar wil horen. Eten, heel veel eten, alsof het kerst is maar dan met eieren.

Eigenlijk heb ik geen tijd om van alles te doen. Eigenlijk moet ik aan mijn website werken, een toneelles voorbereiden. Maar ik word onrustig van alle beelden van gedekte tafels en status updates over haasjes en kippen, die bij me binnen komen.

Dus geef me mijn jas, mijn schoenen en mijn hoed. Laat mij de wereld in gaan. Laat mij niet die loser zijn die alleen maar ziet wat anderen doen, terwijl ze op zondag, op paaszondag nota bene, gewoon maar wat aan het lummelen is. Gewoon maar een beetje aan het werk is. Nee, het is, pasen, en kennelijk moet ik van alles.

4 opmerkingen:

 1. Nou ik doe er niet aan mee! Het ontbijt was gewoon een boterham met appelstroop en nu zit ik gewoon te lummelen, want ik hoef helemaal niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik moet niet vanalles ! ik blijf lekker thuis en rommel wat en probeer een rokje te maken. Zalig :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier niet hoor... 't Is Pasen, niks moet @->--

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk weet ik ook wel dat ik niet echt van alles hoef. En dat die onrust vooral in mezelf zit. Toch heb ik geen spijt dat ik de deur uit ben gegaan. Heb echt een heel mooi doek gezien uit 1880 met afbeeldingen van Assepoester erop.

  BeantwoordenVerwijderen