dinsdag 10 april 2012

Kaartje

Aan kerstkaarten doe ik al jaren niet meer, maar af en toe wil ik nog weleens gewoon zomaar een kaartje sturen omdat het leuk is, of omdat ik denk dat iemand wel even een hart onder de riem kan gebruiken. Dat word gewaardeerd, dat weet ik, omdat mensen af en toe vertellen dat ze oude kaarten van mij terug gevonden hebben en genoten van het terug lezen. Of ze vertellen dat hun moeders zo genieten van mijn kaarten. Ja, echt waar, ik verzin het niet.

Gisteren hoorde ik echter een verhaal dat alle andere verhalen te niet doet. Shopvriendin had ruzie met haar vriendje, niet zomaar ruzie, nee echt heel erg, zo'n ruzie waarbij er met deuren word gesmeten. Tijdens dat met deuren smijten viel er een kaartje uit de kast, niet zomaar een kaartje maar mijn kaartje. Haar vriendje las het kaartje en er gebeurde iets wonderlijks. Na het lezen van het kaartje vond hij haar ineens toch wel lief en was hij niet boos meer.

Ik denk dat ik nog maar snel even wat kaartjes ga versturen. Je weet nooit wat voor een relatie crisis er mee opgelost word tenslotte.

2 opmerkingen:

  1. Ha super toch... gewoon kaartjes blijven rondsturen je weet nooit waar het goed voor is @->--

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb inmiddels al twee verzoekjes voor kaartjes gekregen. Vraag me af wat dat zegt over de statussen van de relaties van mijn vrienden :P

    Iedereen die een kaartje wil krijgen, stuur maar een mailtje met je adres.

    BeantwoordenVerwijderen