donderdag 29 november 2012

10 mensen waar ik echt van hou

Op twitter is het een trending topic, en ik heb al een tijdje geen lijstjes meer gemaakt. Hoogste tijd dus. Daarom 10 mensen waarvan ik echt hou.

1 Mijn moeder, omdat ze mijn moeder  is, mij altijd accepteert precies zoals ik ben, ook als dat soms eens niet zo leuk of overdreven hysterisch is.

1a, Kleine meid. gewoon omdat ze bestaat.

2 Mijn zusjes staan samen op twee, anders denkt de een weer dat ik de ander voortrek. Ze zijn allebei verschillend, en ook weer heel anders dan ik, maar we zijn zusjes, en hebben een bijzondere band.

3 Shopvriendin hoewel we de laatste tijd bijna niet aan shoppen toekomen door onze verhuizingen en andere drukke bezigheden hou ik van haar alsof ze mijn zusje is. Ik kan bij haar brak op de bank zitten en alleen maar tv kijken, maar ook  nieuwe creaties naaien, een museum bezoeken of samen op vakantie.

4 Lucinda, ik ken haar nog niet zo lang, maar het lijkt alsof we elkaar al eeuwig kennen. Er is niemand waarmee ik zo goed kan kamperen, hunnebedden beklimmen op gouden schoentjes of badderen met pearls of plasure (don't ask). Ook prima materiaal voor buikdanslesjes, wijn drinken in bed of vage festivals in de achterhoek.

5 Romeo, samen uit de kast en samen uit de bezemkast, een heerlijk nuchter klankbord.

6 High school lover, we zijn nu allebei 30 en hij heeft een vaste relatie, dus onze bruiloft gaat niet door. Toch hou ik van hem, en zien we elkaar veel te weinig!

7 Neelis we deelde een kindertijd, een middelbareschooltijd, een Apollo tijd, we waren er toen die eerste serieuze relatie uit ging, en ook bij de tweerde, de derde en de vierde. Ideaal voor dierentuin bezoeken of spontane roadtripjes naar Frankrijk of Drenthe.

8 Visje, wij deelden samen lief en leed, bespraken onze liefdesleven onder het hardlopen, hoewel jij nu even in een moeilijk tijd zit en we elkaar daardoor niet meer drie keer per week kunnen zien blijf je een speciaal plekje houden.

9 de Gitarist, omdat je Fanclubben in mijn leven introduceerde, omdat jij altijd blijft geloven in je dromen en daar keihard voor werkt, omdat je een luisterend oor bent, en altijd met ongevraagd advies klaar staat.

10 Mijn drie lieve heksenvriendinnetjes, jullie weten wie jullie zijn, allemaal totaal verschillend, maar allemaal mooie, krachtige vrouwen die ik bewonder om hun eigen unieke zijn. Soms heb ik meer met de een, dan weer meer met de ander, maar jullie hebben alle drie een plekje in mijn hart veroverd.

Natuurlijk zijn er meer mensen waarvan ik hou, natuurlijk is deze lijst niet volledig. Ja, ik heb ook een vader, en ja ik hou van hem. En ja er zijn meer mensen waarover ik blog die een speciaal plekje in mijn hart hebben ingenomen. En ja de volgorde is min of meer willekeurig. Des al niet te min zijn dit de (meer dan) 10 mensen die ik even extra wil laten weten dat ik van ze hou.


2 opmerkingen:

  1. Lieve schat, je bent iemand vergeten waar je heel erg veel van houd. Ze mag wel samen met mij op één.

    BeantwoordenVerwijderen