woensdag 26 december 2012

Woord voor 2013

Vorig jaar kwam ik erachter dat je kennelijk een woord voor ieder jaar nodig had.
En braaf als ik ben koos ik een woord, of was het het woord dat mij koos?

Inspiratie
  

Was mijn woord. Bewust heb ik er niet heel veel mee gedaan. Maar onbewust is het inspiratie en creativiteit geweest die mij de hele tijd op de been hebben gehouden. Ik heb geen makkelijk jaar gehad, maar toch lukte het met om geïnspireerd te blijven. 

Dit jaar was het even zoeken naar een nieuw woord. Eigenlijk vond ik het meteen toen ik een Flow doorbladerde. Maar wilde ik ook andere opties onderzoeken. Dus maakte ik een lijstje met mogelijk woorden. Daarna ben ik in een willekeurig boek gaan lezen, het woord van mijn lijstje dat ik als eerst in het boek zou tegen komen zou het worden. Maar nog steeds zocht ik bevestiging, dus haalde ik mijn tarotkaarten tevoorschijn. Ook daar kwam hetzelfde woord uit. Nu het drie keer bevestigd is kan ik er niet onder uit. Mijn woord voor 2013 is.....

Vertrouwen

Vertrouwen in mezelf en mijn eigen kunnen. Vertrouwen in anderen. Vertrouwen dat ik al weet wie ik ben zodat ik kan worden wie ik ben. Vertrouwen dat ik er op tijd achter kom wat mijn kwaliteiten zijn zodat ik die kan inzetten in mijn verdere loopbaan, nu alles zo onzeker is. 

Of zoals de Queen of Cups uit het tarotspel mij verteld. 
Luisteren naar mijn innerelijke stem, en hierop vertrouwen.
Trouw blijven aan mijn eigen gevoel, zonder mezelf te verliezen in dagdromerij. 

    

1 opmerking: