maandag 15 april 2013

Miss Artemis geeft weg, week 4 en 5

Week 4

In de kelder vond Miss Artemis nog twee tasjes met oude kleding. Die zijn ook ingeleverd bij de H&M, met de kortingsbonnen heeft ze nog een vriendinnetje blij kunnen maken. Shopvriendin was aangenaam verrast dat Miss Artemis eens meer van korting bij deze winkel wist dan zij. Ze is namelijk lichtelijk verslaafd aan de H&M.

Week 5

Op Facebook zijn er initiatieven gestart om dingen met elkaar te ruilen in verschillende steden. Onder de noemer Ruilandel ....... (vul op de puntjes de naam van een stad in). Rotterdam neem daar ook aan deel. Dus heeft ze een vitrinekast ter ruiling aangeboden. Uiteindelijk wilde er niemand ruilen, maar er was wel een meisje dat hem op wilde komen halen voor haar nieuwe huisje.

Binnenkort maar eens kijken of er meer is dat ik kan aanbieden ter ruiling/weg geef. 

Met het weggeven van de boeken gaat het niet helemaal goed, mensen begrepen niet dat ze de boeken mochten houden, van de weggeven boeken is er dus alweer 1 retour gekomen. En dat terwijl ik alweer een stapeltje had klaar liggen om de volgende keer weg te geven. Nu ja, we blijven stug doorgaan totdat iedereen het begrijpt. Op het moment doe ik verschillende fantasie titels weg, mocht je interesse hebben laat dan gerust een bericht achter.

Liefs,

Miss Artemis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten