dinsdag 24 september 2013

Sprookjesjuf doet een festival

Sprookjesjuf heeft haar eerste festival gedraaid. Ik ben zo blij dat ik brutaal genoeg geweest ben om mezelf aan te bieden als kinderhoek toen ik hoorde dat dit festival in oprichting was. Ik vond dit zelf een enorme stap. Want zitten ze wel op mij te wachtten? Willen ze wel een kinderhoek? En hoe zit dat met de financiĆ«le  kant van het verhaal? Bovendien had ik wel een grote mond, maar kon ik dit wel echt?!?

 Natuurlijk wist ik niet zeker of ik dat wel kon. Of hoe dat er dan precies uit moest gaan zien. En of ik wel aan genoeg mensen kon komen die mij wilde helpen. Maar ik sprong in het diepe en het universum was zo aardig mij op te vangen.

Van alle kanten kreeg ik hulp. Mam, Fatima en Chloe bedankt. Jullie maakte het niet alleen een stuk gezelliger, ik had heel veel aan jullie hulp en waardeer het heel erg dat jullie bereid waren een deel van je vrije tijd op te offeren om mij te helpen.

Marqt heeft de materialen van een van mijn workshops volledig gesponsord waardoor de prijzen van beide workshops flink naar beneden konden om uit de kosten te raken.

De conclusie is dat ik een hele leuke dag heb gehad, waar ik reclame het kunnen maken voor www.sprookjesjuf.nl. Dat ik niets heb verdiend, maar wel uit de kosten ben. Maar bovenal dat de sfeer zo fantastisch was dat ik me nu al verheug op volgend jaar.

En als jij nu graag een kinderfeestje wil organiseren of een kinderhoek wilt op je buurtfeest, festival of BSO neem dan vooral contact op met mij. Ook leuk om cadeau te geven. Want in tijden van crisis kan niet iedereen een kinderfeestje geven. Vanaf 60 euro heb je al een heel leuk feestje voor 6 kinderen exclusief reiskosten. Kies je voor een feestje met duurdere materialen wordt daar een meerprijs van 2,50 per kind voor gerekend. Extra kinderen kosten 12,50 met een maximum van 10 kinderen.
3 opmerkingen:

 1. Wow wat ontzettend gaaf! En tof dat je het ook gewoon gedaan hebt. Jij gaat met de passie die je hiervoor hebt nog heel succesvol worden, dat voel ik gewoon aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. *applaus*
  Dit vind ik echt iets om trots op te zijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel, stiekem ben ik natuurlijk ook best wel een beetje trots :)

  BeantwoordenVerwijderen