woensdag 22 januari 2014

To plog

Mijn eetpatroon van gisteren zorgde dat er mensen die ik helemaal niet ken (Bas), of alleen virtueel ken (Elja) een mening gingen vormen over wat ik eet. Nu snap ik waarom al die ploggers van die gezonde dingen voor hun ontbijt eten, en nooit eens een koude pizza van de avond ervoor naar binnen stouwen. (En als ze dat al wel doen houden ze dat zorgvuldig buiten de foto's. 

Om commentaar te voorkomen, en omdat ik veel te vroeg wakker werd en ook omdat het nog over was van mijn lunch van gisteren en je geen producten mag verspillen van Arie Boonsma ontbijt ik vandaag dus met een broodje, een kopje thee, en 2 vitamine d3 pillen. 

Omdat ik gisteren avond nog in bad geweest was (u weet wel in verband met babyspuug in mijn haar) was ik aanzienlijk minder tijd kwijt in de badkamer. Een borstel door mijn haar en in over mijn tanden en klaar is Laura. Van zo'n cupcake tandenborstel wordt iedereen toch meteen blij. Bij gebrek aan stippen word ik van cupcakes ook erg blij. Gisteren wilde ik trouwens nog wat Jordan design tandenborstels kopen. Maar ik kan ze nergens meer vinden. Dus moest ik een stomme blauwe kopen. Snappen ze de urgentie dan tandenborstels met cupcakes dan niet?!?!

Omdat ik mijn haar al thuis geborsteld had, had ik nu even tijd om een boek te lezen. Jammer genoeg is dit echt het laatste deel van de zesdelige trilogie. (ja, de logica ontgaat mij ook)

Even uitchecken en aan het werk. Omdat het heel druk en chaotisch was mis je de foto's waarbij ik als een kip zonder kop door de school heen rende om te inventariseren wat er nog besteld moest worden. De inval die ik aan vroeg en allerhande regel dingen. Daardoor lijkt het dus alsof mijn werk alleen maar bestaat uit spelen. 

Memory voor gevorderde

Ik ben er niet zo heel erg goed in. Dat kun je zien aan het feit dat mijn krokodil een heel stuk minder lang is dan de krokodil van mijn tegenspeler. Mijn tegenspeler is dus wel goed in dit spel. Overigens heeft het niets met het voorleesontbijt te maken dat wij een spelletje met een krrrrokodil spelen. (ik zeg het er maar even bij) 

Dat we krentenbollen eten heeft dan weer alles te maken met het voorleesontbijt. Peuters houden kennelijk niet van krentenbollen. Dus mochten wij hun restjes van het ontbijt als lunch opeten bij de BSO. 

Omdat de zon scheen gingen we buitenspelen. 

Om daarna gezellig de film op Zapp te kijken. Iets over een opa in het ziekenhuis en kleinkinderen die wegliepen omdat ze niet naar Ibiza wilde verhuizen ofzo. Ludo en Janine van GTST speelde ook nog een rolletje in de film.
Er werd ook met klei gespeeld

En met de Piano

En met de betoverde doolhof, al heet het hier gewoon Doolhof, en gingen mijn collega's me uitlachen omdat ik het de betoverde doolhof noemde. Maar google leerde ons dat het vroeger dus echt wel de betoverde doolhof heeft geheten. DUS! Oh ja, dit verloor ik natuurlijk ook. 

Nog even snel naar de wc voordat we naar huis gaan. Anders moet ik vast weer heel nodig plassen als ik in de metro zit. (Van die praktische dingen die je leven aangenamer maken, als je ze tenminste niet vergeet)

Weer verder lezen in mijn boek, daar had ik nu de hele dag al zin in


Een briefje op de deur van de buurvrouw. Geen probleem, natuurlijk wil ik dat pakje voor de deur zetten. 

Ik schrijf maar een lief briefje terug. Zeg er maar niet bij dat ik me een ongeluk schrok van die postbode die heel erg vroeg aanbelde. Eigenlijk wilde ik niet open doen, omdat ik niemand verwachte. Maar hij had me al horen lopen. *zucht*

Daar staat dat pakje dan, eenzaam voor de deur te wachten. Ik hoop dat de buurvrouw snel thuis komt. 

Ik ging naar de supermarkt voor een pizza en kwam thuis met dit. Ergens ging er iets mis. 

Even de vaatwasser volproppen

In de pan ziet dat er dus zo uit. Lijkt helemaal niet op een pizza!

Onder het koken raak ik op Facebook in gesprek over dr. Martens. Dit zijn de mijne allemaal op een rijtje. Ik heb ze ook gehad in zwart zonder stalen neuzen, groen, bordeaux rood en cowboylaars model. <3 


Oh ja, ik was aan het koken, zo ziet het er dus uit op mijn bord. Lijkt nog steeds niet op een pizza. 

Daarna had ik voor mezelf allerlei minder spannende klusjes bedacht, zoals dat ik zou gaan strijken en zo. Maar ik moet morgen heeeeeeeeeeeeeeel vroeg op, dus ik doe lekker helemaal niets meer. 

xxxx
Miss Artemis 
2 opmerkingen: