dinsdag 21 januari 2014

To plog or not to plog

Nou, oké dan, als Elja een plog uit mijn leven wil dan kan ze die krijgen. 

Ik begin mijn dag dus onder de douche, boeiend hé?!?

Ontbijtje van 2 vitamine d3 pillen, heeeeeeel gezond :P 

Nog even mijn haar borstelen en make-up doen in de metro, want dat spaart tijd. 

Hadden jullie mijn Einsteinbarbietas trouwens al gezien, gevoerd met stippen. Ben er zo blij mee :) 

In dit gebouw moest ik overduidelijk niet zijn, waar zijn ze ook alweer heen verhuisd? 

Ah, gevonden, eerst maar eens beginnen met een kopje warme chocolademelk. Ik bedoel dat is toch het leukste van een cursus volgen. Dat je dan de hele dag gebruik mag maken van de warme dranken automaat. Kijk mij trouwens eens goed bezig zijn met mijn zelf meegebrachte beker. 

Zo, de cursus kan beginnen. 

Of toch niet, want de beamer viel ineens uit, en onze juffen zijn heel lief maar niet zo heel technisch. De rechter juf heeft trouwens een sjaal met stippen om, dus die is leuker, want dingen met stippen zijn leuker. Dat is nu eenmaal een feit. 

Dan maar een opdracht doen waar geen beamer voor nodig is. We moesten een voorwerpje kiezen en een duo vormen met de andere persoon die hetzelfde voorwerpje had als jij. Op zoek naar de andere vis dus!!!! 

Gevonden!

Ondertussen verhuisd naar een lokaal waar de beamer het wel deed. 

Even een plaspauze, ik mag mijn haar trouwens wel weer eens wassen. 

Mijn collega is ook goed bezig, dat kun je zien aan haar dopper! 

Eventjes een lunch bij elkaar shoppen. Onder die tuccies liggen trouwens avocado's, lekker voor op brood. Niet dat u straks denkt dat ik mijn dagen doorkom op vitamine pillen en tuccies. 

En weer verder met de cursus. Voor de afwisseling kregen we een rollenspel. Heerlijk even een lastige ouder mogen spelen. Als mijn kind niet van snoezen houd dan gaat 'ie toch lekker iets anders doen. Boeiend! 

Zusje woont heel dicht bij de cursus ruimte, en is niet zo heel lang geleden bevallen van een dochtertje. Volgens mij werkt dit plog gebeuren toch het beste als je Martine heet, je een dagelijks portie BN'ers de wereld in kan slingeren, je schattige kindertjes hebt, of schattige dieren, of een combinatie van sommige van bovenstaande dingen, of allemaal. Ik voldoe aan welgeteld 0 van deze dingen. Dus ik ben heel blij dat ik een fotootje van de baby van zusje mag komen maken. 

Ahhhhhh een baby, smelten jullie al? 

 Zusje vroeg of ik wilde blijven eten. Dus gingen we boodschappen doen, natuurlijk met de baby. 

Bloemkool en aardappeltjes omdat ik het zeggen mag 

Zusje is de opschepper van de avond! 

De baby mocht naast mij op tafel staan zodat ik er een speen in kon stoppen als dat nodig was. Is ze niet schattig?!?!?

Even de babyspuug uit mijn haar wassen. En ook gewoon lekker relaxen in bad natuurlijk. Totat Rafael belt. Hij vraagt of ik wijn wil drinken. Ik zeg dat ik in bad lig te dobberen. Hij zegt dat hij over 5 minuten bij me voor de deur staat. In huize Artemis kan ook nooit eens iets gaan zoals ik het bedacht had. Mezelf dus maar uit bad slepen. 

De wijn werd mede, maar dat is eigenlijk alleen maar een goede zaak! 

We luisteren naar Ann Brun en naar Patti Smith. Want dat is gewoon een fijne bezigheid. Ondertussen praten we over meditatie en het leven. Want dat is ook een fijne bezigheid. 

Dit was dus mijn plog. Ik vind Ploggen nog steeds stom geloof ik. Hoewel ik foto's maken van zo'n beetje alles dan weer wel leuk vind. En jullie? Wat vinden jullie ervan? Is ploggen iets dat ik vaker zou moeten doen? Of verlangen jullie ook nu al terug naar gewoon een ouderwetse Miss Artemis post met lekker veel tekst en lekker weinig foto's? To plog or not to plog, dat blijft dus de vraag. 
5 opmerkingen:

 1. Ik vind het GEWELDIG. Dat meen ik. Het is zo gek hoe dichtbij een 'virtuele vriend' opeens komt! Maar het ziet er uit als belachelijk veel werk....?! En hoe maak ik nou een plog? Ik zit de HELE dag achter mijn computer. Ik heb wel een uitje vandaag trouwens. Hmmm. Zal ik?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou het gewoon doen. Het is trouwens wel veel werk (dit is nog maar een kleine selectie van de foto's die ik maakte). Maar wel leuk om een keertje te doen. (Of een keertje een weekje). Weet niet of het daarna leuk blijft. Hoewel jouw Turkse avonturen mij sowieso boeiend lijken.

   Verwijderen
 2. Ik vind dit echt leuk...Zo zie je opeens een hele andere kant...
  Ik heb ook al een (saaie) plog dag in gedachten....
  Gewoon om een keertje geplogt (??) te hebben

  BeantwoordenVerwijderen