vrijdag 22 maart 2013

Foto (serie) 2 van 30

Ik had jullie een foto van mijn ontbijt beloofd. Want dat stond nu eenmaal op het lijstje.
Misschien had ik het lijstje niet zo letterlijk over moeten nemen en zelf onderwerpen moeten verzinnen. Maar dat kan hierna altijd nog.

Ik ben namelijk niet zo'n ontbijter, op een normale dagen eet ik geen ontbijt. Heel soms als ik wat tijd heb ren ik langs de AH om een pakje drinkontbijt te halen. Ja ja ja, ik weet het helemaal niet no impact. Eigenlijk zou ik 's avonds boterhammetjes moeten smeren die ik in zelf genaaide recyclebare boterhamzakjes zou vervoeren. Maar de waarheid is, ik krijg het gewoon niet weg.

In het weekend heb ik dan weer helemaal geen moeite met een ontbijt. Dan kan ik er rustig voor gaan zitten.  Er zo lang over doen als ik wil, en maakt het bovendien niet uit of ik pas om 1 uur 's middags wil ontbijten. Het is weekend, vrije tijd, het kan allemaal. Bovendien zit hier een erg leuk tentje waar je de hele dag door een ontbijt kunt bestellen, dat erg  uitgebreid en lekker is.

Omdat ik nu vakantie heb zal ik niet flauw doen en braaf een foto plaatsen van iets dat op ontbijt lijkt.

Vooral dat boek is in mijn vakantie een essentieel onderdeel van het ontbijt op bed.Vandaag de laatste 150 bladzijden er doorheen gejaagd. En mijn eeuwige kopje thee, ik kan echt de hele dag thee drinken.

Maar eigenlijk vind ik mijn lunch vele malen interessanter. Vooral ook omdat ik nu weet hoe je zo'n ei van bij de chinees kunt maken. Het grote voordeel daarvan is dat je geen vet gebruikt, je bakt het namelijk op een dun laagje water en een scheutje azijn. Aan de kook brengen, het ei vlak bij de bodem breken, deksel op de pan, twee minuten laten staan en smullen maar......


En uhhhh oh ja, ik heb dus ook iets met hysterisch bedrukt servies. Kan er niets aan doen, onweerstaanbaar. Voor volgende week staat er "something i adore" op het programma. Dan weer wel gewoon op maandag!


3 opmerkingen: