zondag 3 maart 2013

50 books vraag 6

Petepel  trakteer ons iedere zondag op een vraag over boeken. Natuurlijk kwam ik er te laat achter dat dit initiatief gestart was. Ik ben nu eenmaal niet zo'n haantje de voorste. Ik loop dus een beetje achter. Maar dat geeft niets. Ik ben mans genoeg.

Vraag 6:
Ben jij een muzieklezer?

Ja, ik lees de boekjes met teksten die bij cd's zitten. En ook wie de artiest wil bedanken, en waarom. Ik kan het iedereen aanraden dat te doen, want vaak zijn die bedankjes erg grappig. 

Ja, ik lees de noten die in mijn basgitaar boek staan. Niet dat ik helemaal snap wat ze van me willen, die noten, ik ben al een jaar een absolute beginner, maar ik lees ze. Ja, ik lees boeken waar de teksten in staan van de liedjes die ik net zo goed had kunnen lezen in de boekjes van de cd's. Sterker nog die ik gelezen heb in de boekjes van de cd's. Maar die gebundeld ineens een soort van gedichten lijken en het daarom verdienen om ook op deze manier gelezen te worden.


Ja, ik lees boeken die geschreven zijn door mensen die eigenlijk muziek maken. Romans die weglezen als de muziek die ze normaal gesproken maken. Met zinnen vol melodie zoals "what's the story morningglory".En toch, als je me op de man af zou vragen, Laura lees jij eigenlijk weleens muziek? zou mijn antwoord nee zijn.

2 opmerkingen:

  1. Nou, volgens mij lees je dus wel muziek ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jups je leest muziek!
    lachen de noten van de pianoboeken , die ben ik dus vergeten

    BeantwoordenVerwijderen