donderdag 17 mei 2012

Mode WOT #20

Een vriend van mij heeft zichzelf kennelijk tot doel gesteld om zijn leven in foto's op Facebook te zetten. We zijn al lang vrienden, langer dan dat ik me vroeger kon voorstellen dat je vrienden met iemand zou kunnen zijn. Het is dus niet verwonderlijk dat ik ook op sommige van die foto's sta. Ik zie mezelf jaren jonger dan nu. Met de meest wonderlijke outfits. Van mode trok ik me zo te zien weinig aan. Wat dacht ik toen ik die blauwe panty besloot te kopen? En wat dacht ik toen ik hem ook nog besloot te gaan dragen?



En die haarband, met die doodshoofden, die ik in drie kleuren had en continue in had? Waarom? Wat was er aan de hand met mijn gevoel voor stijl? En hoe is het in vredesnaam mogelijk dat ik ook nog wel eens een compliment kreeg voor die stijl, of liever gezegd totaal gebrek aan stijl? Kennelijk kwam ik ermee weg.

Gelukkig maar. Want hoe wonderlijk mijn outfits ook waren of zullen zijn. hoe weinig ze ook met mode te maken hebben, ze maken me wel wie ik was, wie ik ben! Als ik over tien jaar foto's van nu terug kijk zal ik ook geen standaard vrouw in standaardmevrouwenkleren zien. Maar wat kan ik nu helemaal van mezelf verwachten? Zo standaard ben ik ook niet!

3 opmerkingen:

  1. Kijk, wij begrijpen elkaar! Doodshoofden en kekke panty's, you go girl!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. *grijns* ieder zijn stijl Miss, het is wat je onderscheidt van de anderen... mooi toch @->--

    BeantwoordenVerwijderen
  3. gave panty!!!!
    lekker dragen wat jij wil en op dat moment leuk vind!
    ozo! :-)

    BeantwoordenVerwijderen