dinsdag 19 maart 2013

Miss Artemis geeft weg, week 1 en 2

Op de site van de verdubbeldame kwam ik het initiatief tegen om in 30 dagen 30 dingen weg te geven. Jullie weten inmiddels hoe ik met 30 dagen projecten ben, ja graag!!! Maar niet 30 dagen achter elkaar. Nee, ik spreid het liever uit over 30 weken. De komende 30 weken ga ik dus iedere week iets weg geven.Week 1


Heb ik 4 boeken mee genomen om op het heksencafe uit te delen. De heksen in kwestie snapte niet helemaal wat de bedoeling was van mijn uitdeelactie en dachten dat ik ze uitleende. Ze mogen ze best terug geven, maar dan bij voorkeur niet aan mij. En als ze perse terug willen geven dan graag een ander boek.

Ik kreeg bezoek van Debby, die is ook met 4 boeken naar huis gegaan.

Week 2 


Deze frutsels, waar ik een leven over heb gedaan om ze te verzamelen heb ik mee genomen naar mijn werk een uitgedeeld. Het leek wel sinterklaas. 14 blije kinderen en een blije juf.


 Hompeltje en Pompeltje kregen ook een nieuw huis. Deze twee schattige kaboutertjes zijn gemaakt door een van de heksen. Ze leken me ideaal voor mijn collega die mij het versje van Hompeltje en Pompeltje leerde.

Als button freak kreeg ik dit setje ooit cadeau van een vriendinnetje. Ik vind ze mooi, maar ze passen nog beter bij een ander vriendinnetje. Bij een bezoekje aan haar heb ik ze dus aan haar gegeven.

4 opmerkingen:

  1. Hardcore, om er meteen een 30 weken project van te maken! Leuk verslagje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nu ja ik vind 30 dagen achter elkaar lastiger, dan 30 weken een paar dingetjes weg doen. Zo heb ik steeds een week de tijd om te bedenken wat ik weg ga doen en wie ik er blij mee kan maken. Bovendien heb ik zoveel spullen verzameld dat het ook echt wel kan. (en ik heb ineens veeeeeeeeeeeeeeel minder kastruimte om dingen in te verzamelen na mijn verhuizing, dus ook een beetje noodzakelijk kwaad)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen